Ве молиме почекајте

Main img

Архива

Настани 2020

Section header break

Активности 2020

Section header break

Програма 2020

Section header break

16 Aug 2020

09:00 - 13:00

Спортски Настан
Artist 1
Баба Планина

Bitola Mount Bike

Почетокот велосипедската тура е во 9:00 часот од пред спортската сала „Боро Чурлевски“

16 Aug 2020

08:00 - 13:00

Спортски Настан
Artist 1
Баба Планина

Hiking Neolica

Почетокот на планинарската тура е од селото Лавци во 8:00 часот.

15 Aug 2020

05:00 - 22:00

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Pelister Ultra-Trail 61K

Главниот спортски настан на Bitola Outdoor Festival, трката Pelister Ultra-Trail ќе започни во 05:00 часот од ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево

15 Aug 2020

07:00 - 15:00

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Molika Trail 31K

Почетокот на трката од 31 км ќе биде во 07:00 часот наутро од месноста „Ластојчин Камен“ во близина на хотелот „Молика“ во срцето на Националниот парк Пелистер.

15 Aug 2020

08:00 - 13:00

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Big Lake Trail 18K

Почетокот на Big Lake Trail 18K, најкратката од трите трки, е во 08.00 часот ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево

14 Aug 2020

00:00 - 00:00

Fun Activity
Artist 1
Ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево

Tent Fest

Кампинг локацијата ќе биди отворена од Петок, 14.08.2020 до

Недела 16.08.2020.

UK icon MK icon