Ве молиме почекајте

Main img

Распоред на настани и активности

Распоред

Распоред на настани и активности

Section header break

Погледнете што ќе се случува и видете го целиот распоред на настани и активности што ќе се случуваат. За најновите информации и специјални најави следете нё на на Фејсбук, Твитер, Инстаграм

Пријави се

25 Sep 2022

22 May 2022

21 May 2022

25 Sep 2022

06:30 - 18:30

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Molika Trail 46K 2022

Почнувајќи од срцето на Националниот парк, патеката ќе ве однесе низ срцето на Националниот парк Пелистер.

25 Sep 2022

08:00 - 14:00

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Baba Trail 20km 2022

Со почетна точка од Инфо Центарот на Националниот парк, патеката продолжува до местото Цапарска пресека каде што почнува да се спушта до Голема Ливада.

25 Sep 2022

08:00 - 11:00

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Bitola Bike 2022

Велосипедска тура Битола-с.Ротино-Голема Ливада-Инфо Центар Пелистер.

Оваа година велосипедската тура е во должина од 18км.

25 Sep 2022

08:00 - 12:00

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Црвени Стени

Оваа година планинарската тура е една од омилените патеки и дестинации во Националниот парк Пелистер, патеката која што води до Црвени Стени. Оваа релативно лесна патека може без некој посебен и поголем напор да ја совладаат поголемиот број на рекреативци и добронамерници.

Кој ќе настапува?

Изведувачи

Section header break
UK icon MK icon