Ве молиме почекајте

Main img

Волонтер

Волонтирај на Bitola Outdoor Festival 2023

Bitola Outdoor Festival 2023
Волонтирај на Bitola Outdoor Festival 2023 Bitola Outdoor Festival 2023 ве поканува да бидете дел од најзабавниот и најпредизвикувачки викенд на Пелистер во периодот од 11ти до 13ти Август 2023 година.
Ако ја сакате природата, спортот и авантурите и сакате да запознаете нови луѓе со слични интереси, сè што треба да направите е да ни се придружите.
Секој волонтер којшто ќе се пријави ќе биди информиран по е-пошта и телефон од страна на организаторот за време и локација на состаноците за запознавање со волонтерите, запознавање со правилата за волонтерите како и за понатамошните технички и организациони состаноци со волонтерите. Организаторот за волонтерите ќе обезбеди брендиран подарок од трката, оброк, превоз и сместување по потреба.
Волонтерите ќе бидат ангажирани на повеќе локации во градот Битола и Националниот Парк Пелистер. Затоа ги замолуваме сите оние коишто сакаат да помогнат на кој било начин во организацијата (чистење и обележување на патеки, помош на места за освежување и контролни пунктови за трките, безбедност на патните премини, помош при регистрација на тркачите, помош при старт / завршница на трки, логистичка помош или која било друга помош што може да придонесе за оваа организација) да аплицира со пополнување на формуларот:

Е-пошта*

Име и презиме *

Град *

Телефон *

Датум на раѓање *

Кои денови си слободен?

Дали имаш некое од следниве искуства?

Дали имаш некоја посебна вештина или хоби?

Сугестии, барања, прашања, желби - ако имаш конкретна идеја за која задача и на кое место да те регрутираме пиши тука:

UK icon MK icon