Ве молиме почекајте

Main img

Архива

Настани 2021

Section header break

Активности 2021

Section header break

Програма 2021

Section header break

30 Oct 2021

11:00 - 15:00

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Национално првенство во Планинско трчање 2021

Атлетската федерација на Северна Македонија и Здружението БОФ Битола оваа година го организираат Државното првенство во Планинско трчање во поединечна и екипна конкуренција на ден 30ти Октомври 2021 година во Националниот Парк Пелистер , Битола со почеток во 11:00 часот, пред Хотел Молика

27 Jun 2021

14:00 - 16:00

Активност
Artist 1
Ски центарот „Нижеполе“

Extreme Bike Jump 2021

AIR BAG BIKE PARTY започнува од 14:00 часот- ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево

27 Jun 2021

07:00 - 13:00

Планинарење
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Waterfall Hike

Оваа година планинарската турата ќе биди посета на Пелистерските Водопади или познати како Водопади на Црвена Река. Стартот е од с.Ниже Поле.

27 Jun 2021

08:00 - 20:00

Спортски Настан
Artist 1
Баба Планина

Bitola Mount Bike

Почетокот велосипедската тура е во 8:00 часот од пред спортската сала „Боро Чурлевски“

26 Jun 2021

10:00 - 13:00

Работилница
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Pelister Rock Climbing

Спортско-качувачкиот локалитет „Црн Камен“ во Националниот парк Пелистер (на 20 мин пешачење од с. Магарево)

26 Jun 2021

18:00 - 19:00

Работилница
Artist 1
Ски центарот „Нижеполе“

Think Green

Ќе се одржи работилница за деца и родители за да се запознаат со придобивките од концептот #Think Green како алатка за намалување на нашето влијание врз животната средина во Националниот парк Пелистер

26 Jun 2021

08:00 - 16:00

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Big Lake Trail 18K

Почетокот на Big Lake Trail 18K, пократката од двете трки, е во 08.00 часот ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево

26 Jun 2021

06:00 - 18:00

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Molika Trail 45K

Почетокот на Molika Trail 45K, е во 06.00 часот од ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево

25 Jun 2021

12:00 - 12:00

Fun Activity
Artist 1
Ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево

Tent Fest

Кампинг локацијата ќе биди отворена од Петок, 25.06.2021 до

Недела 27.06.2021.

UK icon MK icon