Ве молиме почекајте

Main img

Extreme Bike Jump 2021

Види ги сите настани
Extreme Bike Jump 2021

Extreme Bike Jump 2021

Full crazinesssss! AIR BAG BIKE PARTY on Pelister!


Ве очекуваме на екстремните скокови со велосипед кои ќе бидат оценети од страна на тројца судии.

На првите 3 натпреварувачи чии скокови ќе бидат најдобро оценети Божиновски часовници и накит ќе им подари Swatch часовници, а со еден од нив званично ќе го започне формирањето на својот Божиновски ПРО Тим во кој ќе членуваат најдобрите професионалци во своите области.


Ви благодариме SF Freeride и Extreme Bike Team-Битола.

Пријави се
UK icon MK icon