Ве молиме почекајте

Main img

Baba Trail 20K

Види ги сите настани
Baba Trail 20K

Baba Trail 20K

Со почетна точка од Инфо Центарот на Националниот парк, патеката продолжува до местото Цапарска пресека каде што почнува да се спушта до Голема Ливада. Патеката потоа продолжува низ срцето на Националниот парк Пелистер, длабоката борова шума Молика каде преку контролниот пункт на Горна Ливада и спуштањето до контролната точка Палиснопје ќе имате прилика да финиширате кај Инфо центарот на Националниот парк.


Регистрирање на следниот линк:

Register 18k mk – Pelister Ultra-Trail Registration (pelisterultratrail.com)

Пријави се
UK icon MK icon